Pejabat Pendaftar UPNM

Penyerahan Surat Lantikan Jawatan Pentadbiran kepada Dr. Rogis bin Baker dan Lt Kol Prof. Madya Dr. S. Ananthan A/L Subramaniam (Bersara) bagi Fakulti Pengajian & Pengurusan Pertahanan berkuatkuasa 1 Jun 2021.

YBrs Pendaftar dan seluruh warga Pejabat Pendaftar mengucapkan Selamat Menyambut Hari Wesak kepada warga kampus staf dan pelajar yang beragama Buddha.

24 Mei 2021 | Penyerahan surat kenaikan pangkat jawatan akademik oleh YBrs. Pendaftar kepada Pensyarah ke jawatan Pensyarah Kanan DS52, Guru Bahasa Kanan DG44 dan Guru Bahasa Kanan DG48.
Jawatan Pensyarah Kanan Gred DS52:
Encik Kamaruzaman bin Maskat (FSTP)
Puan Norulzahrah binti Mohd Zainudin (FSTP)
Dr. Chew Sue Ping (FKJ)
Dr. Noor Aina binti Misnon (FKJ)
Encik Suriyadi bin Sojipto (FKJ)
Encik Mohd Fazli Mohd Yusoff (FKJ)
Encik Ja'afar bin Adnan (FKJ)
Encik Akram bin Abdul Azid (FKJ)
Puan Hapsa bt Husen (FKJ)
Puan Kamarul 'Asyikin bt Mustafa (FKJ)
Encik Rashid bin Nordin (FPPP)
Puan Nurazlin binti Ahmad (PAP)

Jawatan Guru Bahasa Gred DG48:
Puan Afifah Quraishah binti Abdul Nasir
Puan Hairul Nisma binti Wahab
Encik Mhd Faizal bin Mhd Ramli

Jawatan Guru Bahasa Gred DG44:
Encik Ahmad Fahimi bin Amir
Puan Nur Hidayatul Husna binti Mazlan
Cik Beh Yn Jiou
Puan Farah Fatinah binti Enche Shaari
Cik Hanim binti Mohamad Ismail

24 Mei 2021 | Penyerahan Surat Lantikan Jawatan Pengarah Bahagian Kepimpinan, Korporat dan Perhubungan Antarabangsa kepada Ybrs Prof Madya Ts Dr Ong Hai Liaw berkuatkuasa 15 Mei 2021 yang diserahkan oleh Ybrs Pendaftar UPNM. Tahniah diucapkan sempena pelantikan.