Pejabat Pendaftar UPNM

Salam Akhir Ramadhan dan Salam Lebaran

Semoga Allah menerima seluruh amal ibadah kita sepanjang bulan Ramadhan ini.
Ramadhan bakal pergi meninggalkan kita. Namun lambaian Syawal pula menanti di sana.
Dengan luhur hati ikhlas kemaafan, semoga silap dan salah mohon di ampuni.

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.

ikhlas daripada

YBrs. Pendaftar dan Seluruh warga Pejabat Pendaftar

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Pada Tahun 2021/1442H

11 Mei 2021 | Universiti Pertahanan Nasional Malaysia telah membuka iklan permohonan jawatan kosong untuk beberapa jawatan dalam pelbagai bidang yang telah disenaraikan. Iklan yang ditawarkan juga termasuk iklan pengambilan "IKLAN PENGAMBILAN PERSONAL MyStep". Tarikh permohonan adalah pada 18-28 Februari 2020. Permohonan boleh dilakukan di https://erecruitment.upnm.edu.my/ .

Dokumen yang berkaitan untuk rujukan:

1. HEBAHAN IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN DI UNIVERSITI PERTAHANAN NASIONAL MALAYSIA (UPNM)

2. IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN KONTRAK (AKADEMIK & BUKAN AKADEMIK)

3. BORANG PERMOHONAN JAWATAN AKADEMIK

#UPNMPrihatin
#KitaJagaKita
#SayangiUPNMKita

6 Mei 2021| YBrs Pendaftar dan seluruh warga Pejabat Pendaftar telah mengadakan Program Rewang Bubur Lambuk untuk diagihkan kepada staf-staf yang berkesempatan..

10 Mei 2021 | Pusat Apel UPNM dengan kerjasama Unit Latihan dan Kompetensi, Pejabat Pendaftar UPNM telah menganjurkan Taklimat/Penerangan yang bertajuk Introduction for Apel (Accreditation Prior of Experiential Learning) secara atas talian melalui Facebook Live dan aplikasi Microsoft Team yang disampaikan oleh YBrs Prof. Madya Dr. Liew Teik Kooi (Andy), Pro Naib Canselor, HELP University, Panel APEL, MQA.

13 APRIL 2021 | Majlis Penyerahan Surat Tawaran Kenaikan Pangkat Staf Akademik yang disampaikan oleh YBrs Pendaftar Pn. Fazielah bt Mohamad kepada Prof. Dr. Hasan Al-Banna Bin Mohamed.

#UPNMPrihatin
#KitaJagaKita